Zoeken

Suzuki buitenboordmotoren en rubberboten

De innovaties van Suzuki geven u op elk gebied een voorsprong! 


Suzuki staat al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft Suzuki zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn met als topmodel de krachtigste, lichtste en meest compacte 4-takt buitenboordmotor in zijn klasse, de DF300. U bent hiermee verzekerd van de modernste techniek en de meest ultieme ervaring op het water!

 

Met de komst van de 4-takt markt heeft het van oorsprong Japanse merk Suzuki een enorme ontwikkeling weten door te maken, zowel wereldwijd als in Nederland. Mede dankzij het dealernetwerk van Suzuki behoort zij tot de grootste merken in de Nederlandse watersportmarkt en is wereldwijd marktleider in het 4-takt buitenboordmotorsegment. Met populaire modellen als de DF2.5 en de DF9.9 heeft Suzuki een aantal ijzersterke troeven in haar modellengamma. 

 

De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiële brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten en ,erg belangrijk, zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat de suzuki buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke Suzuki garant staat voor welke topprestatie dan ook.   
 

  

 

Suzuki buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propellor en maarliefst 3 jaar garantie. Kortom de Suzuki buitenboordmotoren zijn zo compleet, dat u alleen maar hoeft te genieten.

 

Raadpleeg ons als Suzuki dealer bij de keuze van de ideale buitenboordmotor voor uw nieuwe boot. Wij als Suzuki dealer zijn dé aangewezen persoon om u te helpen bij uw keuze voor de juiste buitenboordmotor.

 

Welke Suzuki u ook kiest, u kiest altijd voor het beste wat de watersport te bieden heeft!

 

Hieronder de links naar alle type's op onze website

LIGHT & EASY

DF2.5

LIGHT & EASY

DF4, DF5, DF6

POWER MIDRANGE

DF8, DF9.9

 

 

 

 
        

POWER MIDRANGE

DF15, DF20

 

POWER MIDRANGE

DF30A, DF 25A

 

Downloads​
PDF

 DF2.5 Test ANWB Waterkampioen

 

Om het bestand te openen hebt u Acrobat Reader nodig:  

Adobe

Suzuki

Accessoires

 

Terug naar hoofdpagina Rubberboten en Motoren